Langeland festivalen

Langeland festivalen – Langeland er der største ø syd for Fyn.

Langeland er bestemt et besøg værd især i sommerhalvåret, her besøg i byen både af ældre og unge. Især lange lands festivalen trækker mange unge mennesker til Langeland, hvor de hygger sig gevaldigt med at høre god musik og får en masse at drikke. Langeland festivalen er en årlig begivenhed som trækker mange unge mennesker til at øen. Men også familier med børn deltager i Langeland festival.
I 1991 var året hvor man grundlagde Langeland festivalen, og fandt et smukt areal i udkanten af Rudkøbing by. Dette areal var helt oplagt da det både havde strand, en Mark, og vand. Hvis man gæster Langeland festivalen, ville det være oplagt at sidde og nyde et glas rødvin, mens man ser solnedgangen så smuk, bliver der nemlig ikke mange andre steder en sommeraften i Danmark.

Når Langeland festivalen igen bliver en realitet, så sker det for 24. gang, og dermed fyldes både gaderne om markerne i og omkring Rudkøbing igen at glade feststemte danskere.

Langeland festivalen

Når man gæster Langeland festivalen, og fx har børnene med, skal man ikke bekymre sig om der er andre legekammerater, for der er et stort børneland, hvor børnene kan lege med hinanden, børnene landet befinder sig på at kæmpe arealet, der fylder faktisk det samme som 4 fodboldbaner, alt hvad børnene gerne vil prøve er naturligvis gratis. I de fire dage som festivalen varer kan børnene lege på de store hoppe puder, bad i en af de mange swimmingpool, børnene kan også bare en masse energi er på cykelbanen.

Du kan selv se meget mere om børn landet ved at trykke her

I børnene landede på Langeland festivalen er der hele 300 frivillige, der gerne vil tage sig af børnene, så de føler sig trygge på Langeland festivalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *