store grønne æbler

Grønne æbler store som små finder du her

Grønne æbler til pynte finder du her i 3 forskellige farver
’The Big Apple’

Symbolikken i grønne æbler er noget stort. Det vidner om et sted, hvor der er mange og store muligheder for den enkelte. Intet under er det, at man kalder New York City for ”The Big Apple”. Man kan I ’Politiken’ læse, at ’slogannet’ egentligt ikke er et symbol på amerikansk foretagsomhed. Udtrykket stammer tilbage til et helt andet sted end en have. Hestevæddeløb i slutningen af 20’erne og 30’erne indebar som i andre væddeløb en førstepræmie til vinderen. I overført betydning er ’the big apple’ navnet på førstepræmien. At udtrykket så kom til at hænge fast går tilbage til journalisten John Fitzgerald, som arbejdede på ’New York Morning Telegraph’. At New York som det store æble måske indeholder mange andre gevinster for den enkelte end præmien i et hestevæddeløb, er en anden måde at anskue tingende på. Har man besøgt denne smeltedigel af alverdens kulturer, møder man udtrykket som hvermandseje. Sæt tænderne i, og du ender måske som den store vinder. Når man ser på dine æbleskulpturer i forskellige farver, udsender du også et signal om mulighedernes store legeplads. Er det det du går ind for?

Køb det grønne æble til dekoration

Om det grønne æble

Hvor bruger man de store eller små grønne æbler?

Ideen bag det store dekorative æble stammer – ikke overraskende – fra USA. Æblet er designet til at tilføje køkkener og spisestuer et alternativ ’touch’ af noget enestående. Sat sammen med andre dekorative frugter, skaber du hurtigt et dejlig dekorativt interiør eller et monomentalt islæt til din have. Produktet er ideelt som dekorationer i restauranter og cateringfirmaer. Det kan anvendes af virksomheden, hotellet eller den offentlige institutionsbygning, som har et behov for at ændre sit grå hverdagsagtige udseende til noget friskt og farverigt! Til begivenheder, hvor værten vil sætte et varigt sanseligt fingeraftryk på gæstens hjernebark, er dekorationsfrugt altid en brillant ide!

Haven.

Æbler som ornamentale skulpturer er ikke alene en “lækker” forstørrelse af noget frugtøst. Det er også sammen med andre kunstige dekorationsfrugter et pift til din have, der er begyndt at tage sig lidt kedelig ud. Sammensatte enkle former og farver står usagt bag det “lækre”, vidunderlige og udsøgte. Kæmpe grønne æbler mellem buske, i bede, på plænen eller din terrasse giver beskueren et indtryk af en monumental køkkenhave. Havearkitekter har opdaget de uanede muligheder, der er med dekorationsfrugter og bær. Går du rundt med en lille udendørs arkitekt i haven giver dette koncept dig frit spil.
En ny ide der er kommet for at blive, både for de professionelle havearkitekter, anlægsgartnere og os privat forbrugere. De store grønne æbler pynter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *