golfbolde

Hvilke golfbolde skal du vælge find svaret her i uddybende historie

Rundt om golfbolde, hvad, hvorfor og hvordan ?

Solen er ved at stå op, skovens dyr og du har været oppe længe. Du er på vej til din hjemmebane, for at spille en rund golf. Du har pakket bag’en med vand, kasket og dine Wilson golfbolde, så nu er du kampklar.
Du og din makker mødes på hul 1, der er stadig dug på græsset, som solens stråler rammer.
Allerede i første slag kan I mærke det, jeres golfbolde ligger på green i første slag, NU bliver det en god dag på banen.
De seneste år, er golf blevet en populær sport, for alle i Danmark, og næsten uanset hvor i verden du kommer, kan du spille golf.
Frem til starten af det 17. århundrede, benyttede man golfbolde af træ. Så opfandt man en featherie, som er golfbolde syet i hånden, af okselæder og fyldet bestod af gåsefjer. Disse golfbolde malede man så med hvid maling.
Få hjælp til valget af golfbolde mærket her

Mængden af gåsefjer i disse golfbolde er enorm, og de blev kogt inden de blev stoppet i golfboldene mens de var varme. Som fjerene blev afkølede, udvidede de sig, og okselæderet krøb, hvilket gjorde disse golfbolde kompakte, og fløj utroligt godt, hvilket gjorde at disse golfbolde holdt i mere end to århundrede. Men de var utroligt kostbare, da en dygtig boldmager, kunne lave to golfbolde om dagen. Samtidig med var det ind i mellem svært at spille med dem, da disse golfbolde ikke var mulige at få helt runde, og i regn og fugtigt vejr, gav det rådne tråde, og golfbolden gik dermed i stykke når den landede på en hård overflade.
Men der gik mange år inden der kom et alternativt, for i 1848 opfandt Robert A. Paterson, disse golfbolde blev kaldt for en Guttie, og fløj bedre end den læderbolden, så den overtog hurtigt førstepladsen.
I de seneste år, er der sket en ekstrem stor udvikling i goldbold. Nutidens golfbolde, har kerner af hybridmaterialer, jordblandinger, en blød skal og sammenpresset kerner, og består ofte af helt op til 4 lag og syntetiske materialer.

Vælg de rette golfbolde og lær mere om golfbolde her

Der findes et hav af golfbolde på markedet, og som spiller kan det være svært at vælge de rette golfbolde, men man kan dele dem op i to grupper; avancerede bolde og golfbolde til motionsbrug. De fleste amatør- og hygge golfer, har det bedst med golfbolde til motionsbrug, da den er god ved en lavere svinghastighed, og så er det ingen hemmelighed en runde golf koster ind i mellem flere golfbolde, og disse bolde er ikke så dyre.
De avancerede golfbolde, er mere til de professionelle, da den er god ved en højere svinghastighed, og består af flere lag med en blød overflade og en hårdkerne. Dette kræver en større fysisk anstrengelse og flere kræfter, i svinget da der skal en væsentligt højere hastighed til. Ved en for lav svinghastighed, ved disse golfbolde, resulterer det i et kort slag.
Her finder en link til de gode Wilson staff golfbolde vi sælger dem til indkøbspris da vi skal af med vores lager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *